האם בתום תקופת הניסיון צריך לשלם?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

24/12/2020 | 22:24 | מאת: משה.

שלום, קראתי ואני מביא העתק הדבק: "תקופת ניסיון יש לסכם מראש שהמכשיר נלקח לתקופת ניסיון. במכשירים תוך אוזניים נלקחת מידת האוזן של האדם והמכשיר מיוצר לפי מידה זו. המכשירים ניתנים לתקופת ניסיון של חודש (במקרים מיוחדים ניתן אף להאריך אותה). בקרה שאדם מחליט להחזיר את המכשיר בתום תקופת הניסיון עליו לשלם סכום של עד 10% מעלות המכשיר. מכשירים מאחורי האוזן ניתנים לתקופת ניסיון של חודש ללא עלות כספית (למעט האוזניה המיוצרת לפי מידות האוזן)." זה נכון שאם אני לא רוצה את המכשיר אחרי חודש ומחזיר אני משלם על האוזניה? או במקרה של מכשיר תוך אוזני 10% מהעלות? למה אף אחד לא אמר לי את זה? איזה מכשיר מתאים להפרשת שעווה קשה.? תודה מראש

שלום משה, תשלום על אוזניה או מבנה מותאם בעת ההחזרה תלויה בספק. בייעוץ הקלינאי המטפל אמור להציג את הדברים. שעווה קשה דורשת ניקוי תדיר את רופא אף אוזן וגרון. לעיתים במקרה זה, על מנת למנוע תחזוקה וניקוי רב של המכשיר ימליצו על מכשיר מאחורי האוזן עם אוזניה. בהצלחה ושבת שלום, שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה