מכשיר שמיעה לתקופת ניסיון מכללית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

22/12/2020 | 16:43 | מאת: מתוסכלת

שלום, האם אפשר בכל פעם רק לנסות מכשיר אחד במכון אחד? אי אפשר לנסות 2 כשירים בו זמנית מאותו מכון? או שני מכשירים שונים משני מכונים? יש לציין שהכל איתי ותקופה 8 חודשים לא מספיקה את אימי משכו 8 חודשים על מכשיר אחד של הכללית ללא עלות המרפאת הכללית והוא הכי עלוב ומסתבר שבמכונים יש יותר אפשרויות וגם הם ללא עלות. אציין שאפילו לא אמרו לה שאת הבטריה מחליפים כל שבוע ופעם השניה שהגענו הסבירה שיכולה לשנות את העוצמה וכל דבר נמשך על פני מלא חודשים כי לחכות לתור ופעם ביטלה... זה ממש מתסכל. אני גם מבינה שכל מכון עובד עם ספק אז איך קלינאי תקשורת ימליץ? הרי עובד עם ספק אחד ובד"כ ממליצים על מכשיר אחד וזהו.

שלום לך, אנסה לעשות לך סדר בדברים ואולי כך התסכול ירד. כאשר מנסים מכשיר שמיעה לא ניתן לנסות כמה בו זמנית מהסיבה הפשוטה שבזמן תהליך הניסיון האוזן צריכה זמן התרגל להגברה ורק לאחר שימוש רציף ניתן להמשיך לכוונו טוב יותר ולבחון האם הוא אכן המכשיר המתאים. תהליך ניסיון אורך בדרך כלל בין חודש לחודשיים כך ש8 חודשים זה מספיק זמן לבחור מכשיר. בדרך כלל, במידה ומשתפים את קלינאי התקשורת בתחושות ובקשיים, ניתן להגיע די מהר לכיוון המתאים ביותר הניתן עם המכשיר שאותו מנסים. נכון, ישנן חברות רבות בשוק ובכל מכון הקלינאי ימליץ על המכשירים שברשותו, אך באפשרותכן לפנות לייעוץ במספר מקומות, ועל פי יכולות המכשירים המוצגים בפניכם, תוכלו להחליט היכן להתחיל את הניסיון. בהצלחה, שמרית

23/12/2020 | 07:09 | מאת: מתוסכלת פחות

תודה. אבל לא ידענו אמרו לנו שבחינם יש רק במרפאת כללית!!! לא מכון שמיעה. הוצג רק מכשיר אחד שאיתו עובדים. ומשכו אותנו 8 חודשים. ניסינו כל התקופה הזו להסתגל ולא הלך. גם גרם לגירוד וגם לא שמעו טוב. תודה על המידע. כעת ניגש שוב לבדיקה חדשה וזכאות חדשה...

בהצלחה לכן! מקווה שכעת התהליך יהיה פשוט יותר ויסתיים בהצלחה.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה