לפני שרוכשים מכשיר- שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

21/12/2020 | 18:52 | מאת: טל

שלום רב, שמעתי שיש מכשירים שמותאמים למי שיש טנטון. האם את ממליצה או שעדיף בלי? מה זה עושה בעצם? תודה

שלום טל, ראשית חשוב להבין האם קיימת ירידה בשמיעה בנוסף לטנטון או לא. בכל אופן, בחלק ממכשירי השמיעה ישנו מנגנון מיסוך טנטון. המנגנון בעצם מפיק רעש אשר בחלק מהמקרים עוזר בהפחתת תחושת הטנטון באוזן. במקרים רבים בהם קיימת גם ירידה בשמיעה, עצם ההגברה של הצלילים מבחוץ תורמים בהחלשת הטנטון בעת הרכבת המכשיר. ממליצה לנסות את שני המצבים ולבחור מה הכי נוח לך. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה