שאלה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

27/11/2012 | 08:04 | מאת: אפרים

שלום רב, בן 68 רציתי לשאול מה הקשר ובאיזו חומרה בין ליקוי שמיעה ולבין רשיון נהיגה. תודה מראש ויום טוב.

שלום אפריים, אין קשר בין קיום ליקוי שמיעה או חומרת ליקוי שמיעה לבין הזכאות לקבלת רשיון נהיגה לרכב פרטי. לגבי רישיון להסעת רכב להובלת נוסעים או מסעות יש מידע באתר של משרד הרישוי. נהיגה בטוחה וזהירה...

27/11/2012 | 17:05 | מאת: אפרים

שלום שוב, ותודה רבה על תגובתך המהירה.. לפי מה שהבנתי גם ליקויי שמיעה כבדים (חרשים), יכולים לנהוג כל עוד הם לא נהגי ציבור. תודה על זמנך.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה