בחירת מכשיר שמיעה בפעם ראשונה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

21/10/2020 | 13:49 | מאת: מרינה

שלום, איך בוחרים מכשיר שמיעה? אבא שלי קיבל 2 המלצות משני ספקים שונים. איך בוחרים? ואיך יודעים שמה שהוא קיבל הוא הטוב ביותר עבורו? (שייכים לקופ"ח לאומית) תודה מרינה

שלום מרינה, מדבריך אני מבינה כי אביך נפגש עם קלינאי/ת תקשורת לצורך ייעוץ למכשירים ומתלבט בין שתי חברות שונות. בבואכם להחליט על סוג המכשירים חשוב להתרשם מיכולות המכשירים לענות על הצורך השמיעתי. לדוגמא, כיצד המכשיר מתפקד בתנאי רעש שונים האופיניים לחיי היומיום של אביך. כמו כן, רצוי לבחון האם המכשיר נוח לתפעול והרכבה, והיכן ניתן שירות תיקונים במקרה של תקלה. חשוב לציין כי הינכם זכאים לתקופת ניסיון עם המכשירים, כך שבמידה ואביך ירגיש, מסיבה כלשהי, שהם אינם מתאימים עבורו, יוכל במסגרת תקופת הניסיון להחזירם ולנסות מכשירים אחרים. חשוב מאוד לשתף את קלינאי התקשורת, בזמן הניסיון עם המכשירים, בקשיים העולים, על מנת שהוא יוכל לספק פתרונות מתאימים. המון בהצלחה, שמרית

21/10/2020 | 14:43 | מאת: מרינה

תודה רבה על המענה. אבל מעבר למה שציינת האם יש דרך נוספת לברר אם מה שהוצע לנו הוא הטוב ביותר עבורו? איפה אפשר לקבל מידע חוות דעת אמיתית כזאת? הרי כל אחד רוצה למכור את שלו, אבל מי יכול להגיד לו שזה באמת הפתרון הנכון, יש ככ הרבה מכשירים בשוק עם טכנולוגיות שונות.. תודה רבה

שלום מרינה, את בהחלט צודקת! יש המון מכשירים שונים בשוק והבחירה לא פשוטה. לצערי, כפי שציינתי קודם, הדרך הטובה ביותר להחליט היא פשוט לנסות. זו הסיבה שניתנת תקופת ניסיון. כמו כן, ניתן לקרוא על המכשירים באתר החברה ולהתרשם. כדאי להתחיל ניסיון במקום בו הרגשתם בידיים טובות ושנוח לכם להגיע אליו. מקווה שהתהליך יעבור בקלות ובהצלחה, שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה