מכשירי PHONAK - במכרז של הכללית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/10/2020 | 17:08 | מאת: אילנה

שלום, רציתי לדעת האם מכשירי PHONAK נמצאים בהסדר הזכאות של הכללית לשנת 2020. במכון בו היינו טוענים שחברת "שטיינר" היבואנית של המכשירים לארץ לא ניגשה השנה למכרז של הכללית ולכן אי אפשר לקבל על מכשירים אלה זכאות.

שלום אילנה, ניתן לרכוש מכשירי פונאק תחת הסדר כללית עד ל-31 אוקטובר 2020. הינך מוזמנת להגיע לסניף שטיינר הקרוב אליך, או לאחד מסוכנינו המורשים, על מנת לקבל פרטים נוספים. חג שמח, שמרית

01/10/2020 | 21:23 | מאת: אילנה

שמרית תודה. ניתן רק עד סוף אוקטובר כי אחר כך אין יותר הסדר ל phonek עם הכללית?

22/12/2020 | 16:05 | מאת: HGK

אין הסדר עם הכללית לגבי מכשיר PHONK.?

שלום, אכן מכשירי השמיעה של phonak נמצאים תחת מכרז כללית. ניתן לפנות לשטיינר סונובה או לאחד מהסוכנים של החברה לצורך קבלת ייעוץ ותקופת נניסיון עם המכשירים. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה