בדיקת שמיעה וטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

25/09/2020 | 12:41 | מאת: מאי

שלום, בת 48. חשה בירידה בשמיעה. כל הזמן שואלת מה ומתקשה להבין מה אומרים לי. כמו כן לאחרונה טינטון בצד ימין. אשמח לשמוע עד כמה הירידה בשמיעה חמורה? תודה מראש

שלום מאי, אכן התופעות אותן את מתארת יכולות להעיד על ירידה בשמיעה. אולם ללא בדיקת שמיעה עדכנית איני יכולה לדעת בוודאות אם אכן קיימת ירידה בשמיעה ועד כמה היא חמורה. אמליץ כי תפני בהקדם לביצוע בדיקה ולאחר מכן לרופא אף אוזן גרון. רק בריאות וחתימה טובה, שמרית

25/09/2020 | 18:44 | מאת: מאי

תודה על המענה המהיר. מצרפת שוב בדיקת שמיעה שעשיתי. תודה מראש

ערב טוב מאי, לפי תוצאות הבדיקה, קיימת ירידה בשמיעה קלה עד חמורה. רוב הליקוי ממוקם בתדרים הגבוהים ונראה שיש א סימטריה קלה לרעת אוזן ימין. מאחר ובנוסף קיימת תחושת הטנטון מימין כדאי לפנות לרופא אף אוזן גרון בהקדם להמשך בירור. בכל אופן, מאחר ואת חשה בקושי שמיעתי, כדאי לנסות שיקום באמצעות מכשירי שמיעה. ייתכן ומצבך עדיין גבולי ולא תחושי בהטבה עם מכשיר אך בהחלט כדאי לנסות. בהצלחה והמון בריאות, שמרית

25/09/2020 | 22:44 | מאת: מאיה

תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי :)

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה