מכשיר שמיעה באיכות הטובה ביותר

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

29/08/2020 | 11:40 | מאת: מיכאל

אושר לי מכשירי שמיעה דרך קופת חולים כללית. אני מעוניין להמליץ לי על מכשירי שמיעה הטובים ביותר מכשירי שמיעה נסתרים נוחים לתחזוקה. באיכות הטובה ביותר

שלום מיכאל, בשל נהלי הפורום לא אוכל להמליץ על חברת מכשירים מסויימת. אציין כי קופת חולים כללית עובדת בשיתוף עם ספקים רבים וטובים. הדרך הטובה ביותר לבחור מכשיר הינה על ידי פגישת ייעוץ עם קלינאי תקשורת. אמליץ כי תפנה למכונים המורשים לצורך קבלת ייעוץ וכך תוכל להתרשם היכן מתאים לך להתנסות במכשירים. חשוב לציין כי ניתן לקבל תקופת ניסיון טרם הרכישה וכך ניתן לקבל החלטה נכונה יותר. בהצלחה! שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה