מכשירי שמיעה של signia

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

22/08/2020 | 09:04 | מאת: מוטי

שלום רב רכשתי שני מכשירי שמיעה של חברת סימנס Signia לפני שבועיים במהלך הזמן הזה הייתי כבר אצל קלינאית תקשורת פעמיים לכיוון השאלה שלי היא מדוע כל כמה ימים משתנה העוצמה של המכשירים וכל פעם זה מצפצף לי באוזניים עד כדי כך שצריך להוריד אותם האם זה בסדר ללכת כל כמה ימים לקלינאית תקשורת לכיוון המכשירים מחדש

שלום מוטי, במצבים בהם המכשירים מצפצפים חשוב לבדוק מספר דברים: האם קיים פקק שעווה באוזן, האם הם מצפצפים רק במצבים מסויימים והאם קיימים שינויים בשמיעה. את כל אלו תוכל לבדוק קלינאית התקשורת המטפלת בך. על פי המסקנות היא תוכל לטפל בבעיה, להפנותך לרופא אא"ג במקרה והבעיה באוזן, או למעבדת תיקונים במידה ויש תקלה במכשיר. על כן יש מקום לשוב אליה לבדיקה. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה