התאמת מכשיר שמיעה לירידות עמוקות.

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

14/07/2020 | 09:37 | מאת: תום

שלום וברכה, רציתי בבקשה לברר האם יש לכם המלצה למכשיר שמיעה לירדות עמוקות. לפי הבדיקות שעשיתי אוזן אחת ב 105 ואוזן שניה ב 110. אני יודע שיש טכנולוגיה מתקדמת.

שלום תום, אכן קיימים מכשירי שמיעה המיועדים ללקויות שמיעה עמוקות בטכנולוגיה מתקדמת. מאחר וקיימות חברות רבות בשוק, הפתרונות שונים בין חברה לחברה. אמליץ כי במידה ואין בידך מסמכי זכאות של קופת החולים אליה אתה שייך, להתחיל תהליך לצורך קבלת הזכאות, ולאחר מכן לפנות לספקים המורשים של קופת החולים לייעוץ. בהצלחה, שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה