הוראות המוח לצלצול לעוצמה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

17/06/2020 | 23:23 | מאת: סילביה

שלום אני כבדת שמיעה מלידה דרגה חמורה שנים משתמשת בשרות יקיצה של בזק ברשותי טלפון עם צלצול 95 דציבלים ועוד שני שעונים מעוררים עם אותה עוצמה עד חודש אוקטובר בזק נתן שרות יקיצה שהצלצול היה יכול להמשך במשך שעה-לאחרונה שינו ל 3 צלצולים בלבד ואני לא מצליחה להתעורר. בבזק טוענים שלא יכולים להחזיר למצב הקודם עם טיעונים משונים של יכולת תוכנה-בעיניי בולשיט מה הקשר של הוראה למוח לשמיעה?-מדוע אני זקוקה לכל כך הרבה צלצולים עד שאני שומעת כי בסופו של דבר אני שומעת-מה ניתן לעשות ומה אפשר לעשות מול בזק?בפנייתי למשרד התקשורת החזיר את הכדור לבזק בבזק רוצים לשלוח לי מגביר צלצול 95 דציבלים ואני מסבירה להם שזה לא הפיתרון אני זקוקה לו אשמח לעזרה וראיונות חדשים איך לפתור את הבעיה תודה סילביה

22/06/2020 | 12:41 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, אני ממליצה לך לשוב ולפנות לחברת בזק על מנת להבין מהן האופציות שלך. ניתן גם לבדוק אופציה לשימוש בכרית רטט, אותה ניתן לכוון לשעה הרצויה ויתכן שתוכל להעיר אותך בצורה יעילה יותר. בהצלחה, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה