התאמת מכשיר שמיעה של כללית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

11/06/2020 | 18:38 | מאת: כתי

לפני מספר ימים, אשרו לי לממש את זכאותי למכשיר שמיעה, דרך קופ"ח כלללית. קופ"ח מעמידה בפני שתי אפשרויות:- א. התאמת מכשיר שמיעה בכללית, ללא עלות - נמסר לי שהם עובדים עם חברת בלטון בלבד, אשר מתאימים מכשירים מאחורי האוזן ובתוך האוזן, מקטגוריה גבוהה. ב. התאמת מכשיר שמיעה אצל אחת מ- 4 החברות שזכו במכרז - במקרה זה מתאימים לי מכשיר, אשר ההפרשים מהשתתפות העצמית של הקופה, יחולו עלי. שאלותי, האם המכשירים של חברת בלטון, המסופקים לחברי כללית, הם ברמה מספיק טובה??? או לחילופין, עדיף ללכת על האפשרות השניה???

15/06/2020 | 15:49 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, במסגרת הזכאות למכשיר שמיעה דרך קופת החולים, ישנה תקופת ניסיון בה ניתן לקבל את מכשיר השמיעה, להרכיב אותו ולקבל החלטה האם מכשיר זה עונה על הצרכים השמיעתיים והיומיומיים המותאמים לך. המלצתי היא לנסות את המכשירים המוצעים בכל אחת מהאפשרויות וכך להחליט איזה מכשיר מעניק את המענה הטוב ביותר עבורך. בהצלחה, דורין

21/12/2020 | 18:55 | מאת: ל

יש עוד מכשירים שניתנים בחינם. כדאי לבדוק במכונים.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה