הבדל בין מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

09/04/2020 | 11:57 | מאת: אבנר

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין מכשיר שמיעה BAHA לבין מכשיר שמיעה ADHEAR? אשמח לתשובה ממך תודה אבנר

12/04/2020 | 17:32 | מאת: דורין פנצק

שלום אבנר, מדובר במכשירים שונים של חברות שונות. שני המכשירים מעבירים צליל באמצעות הולכת עצם, כלומר המרת הצליל האקוסטי לרטט והעברתו לעצם. מכשיר הADHEAR הוא מכשיר של חברת MED-EL והוא מורכב ממתאם דביק (מדבקה רפואית) וממעבד דיבור המוצמד אליו בלחיצה. מערכת זו אינה מצריכה התערבות ניתוחית. מכשיר BAHA הוא של חברת Cochlear וקיימים שני סוגים של מערכות, BAHA Attract ן BAHA Connect. שתי המערכות מצריכות התערבות ניתוחית. חשוב להבין כי לא כל מערכת מתאימה לכל ליקוי וכדאי לברר את הדברים לעומק מול רופא א.א.ג. כמו כן, אני ממליצה לך לבדוק מה מוכר ומסובסד על ידי קופות החולים. המון בריאות ובהצלחה, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה