״רעש לבן״ וצפצוף חלש באופן קבוע

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

29/02/2020 | 09:29 | מאת: גיא

שלום, במהלך החודשים האחרונים התופעה צצה, צפצופי רקע ורעש לבן שמלווים אותי במהלך כל היום ובעיקר בלילה, בנוסף למתח קבוע וכאב מפושט באיזור מפרקי הלסת והקרנה לחניכיים. אציין שבבדיקת רופא לסת לא נמצאו בעיות פיזיות מעבר לחריקה קלה בשינה אבל המתח הזה קיים ולא נעלם.

29/02/2020 | 18:20 | מאת: דורין פנצק

שלום רב, אינני רופאה ולכן חשוב שתקבל ייעוץ ומענה מגורם רפואי מוסמך. אני ממליצה לך לקבוע תור לרופא א.א.ג. וכן לקבוע תור לבדיקת שמיעה על מנת שתוכל לבדוק האם יש השפעה כלשהי על סף השמיעה. הרבה בריאות, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה