חבלת ראש ובעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

28/01/2020 | 12:59 | מאת: ת

שלום, ביום שישי האחרון קיבלתי מכה חזקה מאוד בראש (מארון מטבח) מיד לאחריו חשתי סחרחורת, כאב חזק מאוד באוזניים, סתימת אוזניים, והחלשות שמיעה. עשיתי סיטי ויצא תקין. יש רק עוד שבועים תור למכון שמיעה, אך רציתי לדעת - האם הנזק בלתי הפיך? כרגע אני מרגישה חוסר יציבות, אוזן חסומה ורגישות לרעשים חזקים, אודה לתשובה!

שלום, זהו איננו פורום רפואי ולכן אמליץ כי תפני בהקדם לרופא אא"ג להמשך בירור. מומלץ לבצע את בדיקת השמיעה מהר ככל האפשר על מנת להבין מה מהצב השמיעתי והאם יש צורך בקבלת טיפול. רק בריאות שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה