מטווח ורעש רובים,רעש מטוסים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

29/11/2019 | 00:42 | מאת: איתי

שלום רב. רציתי לשאול האם חשיפה לרעש בקרב או במלחמה משפיע על השמיעה מה הצבא עושה בנדון ? אני גר בחולון עיר הסובלת מרעש מטוסים. מה אני יכול לעשות נגד זה ?

שלום איתי, אכן, חשיפה לרעש בקרב עלולה להזיק לשמיעה וישנם אמצעים שונים שנועדו להגן על האוזניים מפני רעש חזק. רעש המטוסים אליו אתה חשוף איננו אמור להזיק לשמיעתך מאחר ואינך נמצא בקירבת המטוס. במידה והרעש מפריע לך בלילה למשל, ניתן להשתמש באטמים אשר יכולים למסך את הרעש. המון בריאות שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה