טלוויזיה רעש גבוהה מודאג

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

27/10/2019 | 14:19 | מאת: איתן

שלום רב. אני היופ נחשפתי לרעש מהטלוויזיה בעוצמה גבוהה מאוד לטווח קצר של זמן .4 דקות ו9 שניות. הטלוויזיה הייתה במרחק של כמעט 3 מטר מהאוזניים שלי. אני הייתי במצב שכיבה. האם נגרם נזק לשמיעה שלי ?

שלום איתן, השמיעה עלולה להיפגע כאשר החשיפה ממושכת לרעש חזק. כך למשל ניתן להיחשף ל80 צדיבל במשך 24 שעות. לכן ככל הנראה לא נגרם נזק בחשיפה כה קצרה לטלויזיה. בכל מקרה, במידה ותחוש בטנטון (צפצופים באוזניים) הנמשך זמן רב לאחר החשיפה או בשינוי בשמיעה, כדאי לפנות לרופא ולבדיקת שמיעה. המון בריאות שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה