מכשירי שמיעה שנרכשים מחברת כללית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

14/10/2019 | 20:10 | מאת: מנשה רז

סבתי בת 87 לא שומעת בדרגה בינונית. התחלנו פרוצדורה במכון שמפנים אליו כללית, המחיר שדורשים קרוב ל10,000₪. מבירור שעשיתי אם נרכוש את המכשירים דרך כללית נקבל מכשירים חינם. מה טיבם של המכשירים בכללית? בטלפון נאמר שהם דרגה עילית. האומנם? יש שאמרו לי שהמכשירים אצלם גרועים . האומנם? אשמח לחוות דעתך. המון תודה

שלום מנשה, חברי קופות החולים זכאים להשתתפות במכשירי השמיעה אשר כוללת את סל הבריאות ואת המושלם, במידה ויש. ככל שמכשיר השמיעה מתקדם יותר, עלותו גבוהה יותר ותכלול השתתפות עצמית של המטופל. על מנת להחליט איזה מכשיר מתאים לסבתך יש לבחון באילו סביבות היא נמצאת ביום יום. ככל שיש צורך בסינון רעשים מתקדם יותר מומלץ לבחור במכשיר מתקדם יותר. שאלות אלו נשאלות בעת ייעוץ קלינאי תקשורת וכך באפשרותו לייעץ איזה מכשיר הוא חושב שיתאים למטופל. מאחר ואינני עובדת בקופת חולים כללית, איני יכולה להעיד על טיב המכשירים הניתנים דרכם. אולם, הינכם זכאים לתקופת ניסיון עם המכשירים. באפשרותכם לנסותם ולבחון האם הם עונים על הצורך השמיעתי או שסבתך איננה מרוצה מהם.במידה והם אינם מתאימים תוכלו להחזירם ולנסות מכשירים אחרים. שנה טובה ורק בריאות שמרית

15/10/2019 | 11:15 | מאת: מנשה רז

הספק שלהם זה בלוטון. ידוע לך מה טיב המכשירים של ספק זה? המון תודה

לצערי מאחר ורק כללית מיבאים את המכשירים הללו אין לי ניסיון איתם. הדרך הטובה ביותר היא לבחון בעצמכם. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה