רכישת מכשיר ברשת - מכשיר של hearbloomx1

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

25/07/2019 | 15:17 | מאת: ישראל

יש לי ירידה בינונית בשמיעה בשתי האוזניים. ירידה לא סימטרית. מסתדר כרגע בלי מכשירים. אין בעיה בריאותית לא צפצופים ולא כלום. אבל זה מציק לפעמים. היום יש מכשירים זולים מאד כמו hearbloomx1 שאפשר לרכוש ברשת. במונחי עלות תועלת לעומת המחיר הגבוהה ברכישה כאן בארץ זה מאד מפתה. לכל היותר "הלכו 400 ש"ח" אבל אולי נחסכו 25000. מה דעתך? יש סיכון בריאותי?

שלום ישראל, אכן ברשת ניתן למצוא מכשירים בתשלום מועט אשר ניתן השיג במשלוח. אולם, חשוב להבין כי מכשירים אלו שונים מהמכשירים המסופקים במכוני השמיעה בארץ. כאשר רוכשים מכשיר במכון שמיעה מוסדר, מקבלים מכשיר אשר ניתן לכיוון באמצעות תוכנת מחשב. באמצעות התוכנה, הקלינאי מדייק את הכיוון לעקומת השמיעה שלך וכן את סינון הרעשים המתאים לצרכים שלך. בנוסף, בחירת המכשיר מראש נעשית בתיאום מול הקלינאי וכך ההתאמה היא מירבית. מכשיר שמיעה הנרכש ברשת הינו מגבר אשר ניתן לכוון בו את הוויליום. הוא איננו מותאם ישירות לעקומת השמיעה שלך ולא מאפשר כיוון קלינאי. על כן, על אף המחיר ה"יקר", יש יתרון משמעותי ברכישת מכשירים במכון מוסדר, גם בלקויות שמיעה קלות. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה