לחץ באוזניים( תחושת מלאות) שלא משתחרר !

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

13/07/2019 | 19:14 | מאת: נתנאל חמיאס

עשיתי בדיקת שמיעה מקיפה ובדיקת טימנופטריה שיצא תקין ומרגיש כמו לחץ באוזניים הקלינאית אמרה לי שהאוזניים שלי תקינות היא שלחה אותי בחזרה לרופא א.א.ג בחזרה ממה זה נובע לחץ באוזן שלא משתחרר לא נכנס לי כלום לאוזן לא משתמש במקלות אוזנים לא כלום והשאלה ממה זה נובע האם זה קשור למזג האוויר אלרגיה פתאומי קרה לי התחיל לי מה13 יוני עד 13/7 לפני זה לא היה לי שום דבר שמעתי ברור פתאומי קרה לי מה אפשר לעשות במצב כזה שיש לחץ באוזניים ושאני בולע מרגיש כאילו באוזן שהיא עושה קליק או פקים כאלו ורציתי לדעת האם זה קשור למזג האויר לתקופת מעבר ולפעמיים קורה לי לחץ בראש במצח אני חייב עזרה/יעווץ מה אפשר לעשות ?

שלום נתנאל, כפי שציינתי קודם. איני רופאת אא"ג אלא קלינאית תקשורת. לייעוץ בנושאים אלו יש לפנות לרופא המטפל. בברכה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה