איזה מכשיר שמיעה מומלץ להורים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

11/07/2019 | 14:56 | מאת: יניב

שלום שמי יניב .ואני מחפש מכשיר שמיעה מומלץ לאמא שלי.לפי בדיקות שביצענו בעקבות הליקוי שמיע של אמי ... במסגרת קופות החולים המליצו על פונק.. ואילו במכון שמיעה פרטי המליצו עלOUIEZEN... בדרגה שאמי רוצה ...מסנן רעשים..נטען וכו"ל...זה למעשה אותו סכום כמו במסגרת הקופה למרות ההשתתפות העצמית (אימי מעל גיל 70)..אני מבולבל ולא יודע מה כדי.. לגבי OUIEZEN..זה המכשיר הכי חדיש ...ואילו בקופה ..2 דורות קודמים... עזרתך בבקשה תןדה רבה

שלום יניב, מכשירי פונאק המוצעים מסגרת קופת חולים כללית אינם מכשירים ישנים. אינני מכירה את מכשירי OIUEZEN ולכן לא אוכל לעמוד על טיבם. אמליץ לך לפנות לייעוץ מסודר ולבחון בנוסף ליכולות המכשיר: -מהי זמינות התורים, -האם ניתנת תקופת ניסיון עם המכשירים ולכמה זמן, -כמה זמן האחריות על המכשירים ומה היא כוללת, -היכן מעבדת התיקונים הקרובה, -ואת הקשר הנוצר עם הקלינאי המטפל. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה