אוזן סתומה ויציאת אוויר שמטים את הראש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

10/07/2019 | 13:33 | מאת: מיכל

שלום ותודה, מבקשת לדעת אם מבדיקת אוטוסקופ עם קונוס ארוך מאד, או ספקולום אוזן שגם הוא ארוך מאד קרה אי פעם ברפואת א.א.ג שעור התוף נקרע???? שאני מטה את הראש למטה מרגישה אוויר יוצא ומחזירה את הראש שוב יוצא אוויר והאוזן סתומה. בלילה בשינה שומעת כמו בועות סבון מן קליקים כאלה. והאם המכשירים האלה יכולים לדחוס שעווה פנימה? תודה על תשובות כנות. שאדע אם ללכת עוד רופא להתייעץ. תודההה

שלום מיכל, זהו פורום מכשירי שמיעה וישקום שמיעתי ואיננו תחליף לייעוץ רפואי. אמלציץ כי תפני לרופא אא"ג לביצוע אוטוסקופיה נוספת שיוכל לבחון האם אכן קיים נקב על עור התוף. המון בריאות שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה