תוספת לשאלה - תוספת לשאלה הראשונה שלי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

02/06/2019 | 00:06 | מאת: ריקה

עלי להוסיף מידע לגבי שאלה ראשונה ולציין שמדובר בנוקלאוס שש , הנחשב לשתל מתקדם ביותר, מעניין גם לציין שהשתל באוזן השנייה, שהוא נוקלאוס חמש יציב אצלי כבר כמה שנים ולא נדרש שום תחזוקה מיוחדת לטפל בו, ואילו השתל של הנוקלאוס החדש מספר שש כל הזמן מייצר בעיות, השאלה היא גם למה - אולי יש בעיות בחברת טרדיס גת עם המוצר ולא מספרים לנו?

שלום ריקה, ראשית, לא ידוע לי על בעיה בחברה אותה ציינת, אך אדגיש כי אינני עובדת טרדיס גת. במידה ואת חווה בעיות רבות עם השתל, אכן הדבר הנכון הוא לפנות למרכז הרפואי בו הושתלת שם יוכלו לבחון את מצב השתל ולהעריך מהי הבעיה ומדוע היא חוזרת בכל פעם מחדש. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה