מכשירי שמיעה בשרותי בריאות כללית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

21/05/2019 | 19:24 | מאת: עמי

משתמש במכשירי שמיעה מעל 10 שנים. לצורך קבלת מכ שירים חדשים קיבלתי מהקופה רשימת חברות ולהפתעתי קופ"ח מספקת מכשירים ללא עלות. אבל לקופה יש רק מרפאה אחת עבור איזור המרכז. נסעתי למרפאה אשר בחולון, קיבלתי לנסיון מכשירים והתברר לי שהם מחזיקים רק מכשירים עם טכנולוגיה ישנה ובהתאם גם איכותם ירודה בהשוואה למכשירים עכשוויים. לתשומת לבכם!!

שלום עמי, קופת חולים כללית מספקת מכשירי שמיעה בחינם במסגרת המכונים שלה, אך גם מאפשרת רכישת מכשירים דרך מכוני הסדר. במכונים השונים ניתן למצוא מכשירי חינם וגם מכשירים בתוספת השתתפות עצמית.גובה ההשתתפות תלוי ברמת המכשירים ולפיכך ככל שבוחרים במכשיר משוכלל יותר, העלות גדלה. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה