ילד בן שנתיים עשה ניתוח כפתורים רמת השמיע לא השתפרה גם אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

20/03/2019 | 15:31 | מאת: ניתוח כפתורים לילד בן שנתיים

האם יש מצד שרמת השמיע ה הנמוכה אצל ילד בן שנתיים אחרי ניתוח כפתורים לא השתנתה ועדיין נישארה נמוכה

שלום לך, ראשית, חשוב להבין כמה זמן עבר מאז הניתוח. יש לקחת בחשבון תקופת התאוששות מהניתוח, האוזניים עלולות להיות נפוחות או עדיין עם נוזלים ורק לאחר מכן המצב עלול להשתנות. שנית, חשוב להבין מה הייתה הסיבה לירידת השמיעה מלכתחילה. האם יתכן שהיה גורם נוסף לירידת השמיעה מלבד נוזלים באוזניים? חשוב לא להילחץ ולהמשיך במעקב של רופא א.א.ג. ומעקב שמיעתי תדיר וכן לפעול בהתאם להנחיות הניתנות על ידי הרופא. רק בריאות, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה