גודש בצינור והשמע +ורטיגו

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

07/03/2019 | 14:30 | מאת: שלי

חצי שנה שאני סובלת מורטיגו והרגשת מלאות באוזניים. Mri יצא הכל תקין. רציתי לדעת האם יש טיפול לאוזניים פנימיות מלאות?

08/03/2019 | 12:23 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, אני ממליצה להתייעץ עם רופא א.א.ג על תוצאות בדיקת הMRI וכן בנוגע לתחושותייך. בנוסף, אמליץ לך לבצע בדיקת שמיעה כך נוכל לדעת האם ישנה השפעה כלשהי על השמיעה וכיצד היא באה לידי ביטוי. כמו כן, במידה ותהיה השפעה על השמיעה נוכל לדעת באמצעות הבדיקה האם מדובר בליקוי הולכתי (באוזן החיצונית או התיכונה) או ליקוי תחושתי עצבי (באוזן הפנימית או בעצב). רק בריאות, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה