התאמת מכשיר שמיעה מבית פונאק

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

14/02/2019 | 14:31 | מאת: מור

יש לי ירידת שמיעה חמורה ברצוני לרכוש מכשיר שמיעה של פונאק וירטו B (cic tu iic) איזה מכשיר מסדרה זו הכי מתאים לי ?

17/02/2019 | 12:49 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, על מנת לתת לך תשובה מקצועית ומפורטת יש לדעת מידע נוסף. בנוגע לליקוי השמיעה שלך: האם מדובר בליקוי חמור לאורך כל התדרים? האם מדובר בליקוי חד/דו אוזני? מהם אחוזי ההבנה (דיסקרימינציה)? בנוסף, חשוב להבין מהו אורח החיים שלך, ומה הצורך שלך במכשירי שמיעה. גודל המכשיר התוך אוזני נקבע לפי הרמקול אותו נשים במכשיר ולפי הרכיבים אותם נבחר לשים או עליהם נבחר לוותר. למשל, במידה וחשובה עבורך אופציה של קישוריות (יכולת המכשיר להתחבר אלחוטית לאביזרי עזר) המכשיר עלול להיות גדול יותר. יש להחליט האם לשים שני מיקרופונים במכשיר, דבר המאפשר כיווניות מיקרופונים או להשתמש במיקרופון אחד. חשוב גם לראות את האוזן ואת תעלת השמע, לראות שאין מניעה לשימוש במכשיר תוך אוזני וכן גודל המכשיר מושפע גם מגודל תעלת השמע. אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אצל קלינאי תקשורת באחד מסניפינו ולקבל ממנו המלצה מקצועית ומבוססת על המאפיינים הספציפיים של ליקוי השמיעה שלך וכן על תפקודך היומיומי. בהצלחה, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה