שיקום שמיעה אחרי ניתוח מסטו

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

25/01/2019 | 18:20 | מאת: מרעי

עברתי ניתוח להסרת כולסיוטומה באוזן במהלכו הוסר עצם השמע. והושתל עור תוף שמעתי באוזן לפני. והמחלה לא הגיעה לחלק הפנימי של האוזן השאלה שלי האם אוכל לשמוע בחזרה כי אני כיום שבועיים אחרי הניתוח לא שומע בכלל באוזן ומה ניתן לעשות לשקם את השמיעה מבחינת שחזור והשתלת תותבת -עצמות שמע

27/01/2019 | 21:38 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, אין באפשרותי להשיב לשאלתך שכן אני קלינאית תקשורת ולא רופאה. בנוסף, לא ניתן לדעת מראש כיצד תושפע שמיעתך לאחר הניתוח ויש להמתין להתאוששות ולבדיקת שמיעה אשר תוכל לתת לנו את כל המידע בנוגע למצב שמיעתך. אני ממליצה לך לפנות לרופא א.א.ג המתמחה בניתוחים מסוג זה שתיארת ולראות מהן האופציות להמשך שיקום שמיעתך. במידה ולא תהיה אופציה רפואית נוספת, תוכל לשקם את השמיעה באמצעות מכשיר שמיעה. המון בריאות, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה