מכשיר שמיעה והפרשות מהאוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/07/2014 | 09:39 | מאת: עומרי

שלום אני אמור לשים מכשיר שמיעה אבל אני סובל מדלקות אוזניים והפרשות האם יהיה ניתן להתאים לי מכשיר שמיעה?

01/07/2014 | 13:01 | מאת: תמר גלבגיסר

עומרי שלום רב, במצב כזב, אתה צריך לפנות לרופא א.א.ג. שיחווה את דעתו בנושא ו/או יציע טיפול שיביא את האוזן לידי הפסקה או הקלה בהפרשות. זה אכן בעייתי להרכיב מכשיר שמיעה במצב כזה הן משום שההפרשה עלולה לסתום את המכשיר והן משום שעצם הרכבת המכשיר תפחית את האיוורור לאוזן ובכל עלולה לגרום להגברת ההפרשה. פנה אם כן להתייעצות אצל רופא א.א.ג. שיהיה לבריאות!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה