השוואה בין איכות מכשיר שמיעה לאחרת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

26/11/2018 | 12:43 | מאת: חן

ביקרתי בשתי חברות , אחת של מדנט שהציעו לי את SAFIRA 3 ובחברת הדים הציעו את ENCHANT 60 . לקחתי לבדיקה את 2 הדגמים היום . מבקש לדעת מבחינת הטכנולוגיה מה מביניהם יותר איכותי ויכול לתת לי מענה ? מה יותר משוכלל ? לגבי הבדיקה פיזית אני אבדוק כבר. תודה רבה

28/11/2018 | 15:47 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, לפי מה שאתה מתאר נראה כי הינך זקוק למכשיר ברמה טכנולוגית מתקדמת על מנת שיוכל לתת לך מענה לכל סביבות השמיעה המורכבות בהן אתה נמצא. המכשירים שלקחת לנסיון הם של שתי חברות שונות ולכן קשה להשוות ביניהם בדיוק - לכל חברה המאפיינים שלה ולכל מכשיר יתרונות משלו. אני מצרפת לך קישור למידע על כל אחד מהמכשירים - אתה מוזמן להיכנס ולקרוא עליהם. https://medent.co.il/hearingdevices/product/%d7%9e... http://www.hedim.co.il/hearing-aids/sonic/sonic-en... בסופו של יום, התשובה האמיתית תגיע מההתנסות בפועל עם המכשירים. חשוב גם להבין מכל חברה מהם תנאי השירות הניתן ומהם תנאי האחריות. יתכן כי גם נושאים אלו יהוו שיקול משמעותי בהחלטתך. בהצלחה, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה