כיוון מכשירי שמיעה ישנים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

24/09/2018 | 15:40 | מאת: אורית

שלום רכשתי את מכשירי שמיעה במכון לפני 5 שנים,אמנם תוקף אחריות עליהם פג מזמן והשאלה היא האם ניתן לכוון אותם ומה עלות כיוון? אשמח לקבל תשובות,תודה.

26/09/2018 | 21:04 | מאת: דורין פנצק

שלום אורית, באופן כללי ניתן לכוון מכשירי שמיעה גם אם הם בני חמש שנים וגם אם פג תוקף האחריות עליהם. לכל מכון שמיעה תנאי אחריות ותנאי שירות שונים וכן העלויות הנלוות שונות. על מנת לתת לך תשובה ספציפית אצטרך לדעת באילו מכשירי שמיעה מדובר ובאיזה מכון הם נרכשו. תוכלי גם לברר מול המכון בו רכשת את המכשירים. בהצלחה, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה