בדיקת שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/07/2014 | 07:20 | מאת: שרה

שלום, יש לי טינטון כרוני ושעוות יתר. בצעתי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה. כמו כן בצעתי גם בדיקה של ההולכה שגרמה לי לתחושה לא טובה. האם בדיקה זו יכולה לגרום להחמרת הטינטון או לפגיעה בשמיעה? מכיוון שמאז הבדיקה מרגישה מוזר באוזן ומרגישה החמרה בטינטון.

שלום רב בדיקות השמיעה אינן אמורות לגרום לתופעות לוואי או להחמרת תופעות הלוואי אינני בטוחה למה כוונתך בדיקת ההולכה??? הרי כל הדיקות השמיעה הן בדיקות של הולכת הצליל אם בהולכת אוויר או הולכת עצם. אנא דייק במתן שם הבדיקה. הטיניטוס הינו סימפטום, מקור הטיניטוס אינו ממש ברור במאת האחוזים, ישנם גורמים רבים וסיבות רבות להופעתו. אחת הבדיקות היא אמנם בדיקת השמיעה שכן הטיניטוס מהווה סמפטום המצטרף פעמים רבותלליקוי שמיעתי. בברכה גילה סקודוביץ קלינאית תקשורת

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה