טנטון כתסמין גמילה מונלהפקסין

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

25/07/2018 | 20:58 | מאת: גלעד

שלום, יש לי טנטון באוזן ימין, שהתחיל לפני כמה שבועות, באותו זמן שבו התחלתי בהפסקת נטילת ונלהפקסין. האם טנטון היא תופעת גמילה מוכרת ושכיחה? יש לציין כמובן שעברתי ניקוי שעווה ובדיקת שמיעה כך שאין קשר בין הטנטון לבין בעיות באוזן. אשמח להתייחסותך בנושא, גלעד

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך, על מנת לדעת האם יש קשר בין הופעת הטנטון לבין הפסקת התרופה אותה נטלת יש להתייעץ עם רופא א.א.ג. חשוב לציין כי בכל מקרה בו מדובר בטנטון חד צדדי אמליץ להתייעץ עם רופא א.א.ג. בנושא. רק בריאות, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה