אוזניות לילדים לשמיעת סיפור לילה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

04/06/2018 | 10:22 | מאת: זוהר

היי , קניתי לילדים שלי בני 2.5 ו 4 אוזניות לשמיעת סיפורי ילדים בלילה לפני השינה ורציתי לדעת אם חלילה זה עלול לפגוע בשמיעה

06/06/2018 | 11:24 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, על מנת לוודא שלא תתרחש פגיעה בשמיעה יש להקפיד על עוצמה נוחה שבה ישמעו הילדים דרך האוזניות. אם באפשרותך לקבוע מראש את העוצמה ולא לאפשר להם לשנות אותה תוכלי לוודא שמדובר בעוצמה נוחה ולא מזיקה. במידה ואין באפשרותך לקבע את העוצמה כך שלא יוכלו לשנותה, עלייך לוודא שהם אינם מגבירים מעבר לעוצמה שהגדרת. שמיעה מהנה, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה