מכשיר שמיעה וטלפון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

11/06/2014 | 08:12 | מאת: נחום

שלום, יש לי מכשירי שמיעה ןאני שומע בהם ממש טוב אבל כשאני מנסה לדבר בטלפון המכשיר מצפצף. האם יש פתרון? תודה

11/06/2014 | 22:26 | מאת: נעה צליק

שלום נחום, העובדה שאתה שומע ממש טוב במכשירים, כפי שאתה מתאר, היא נקודת התחלה מצוינת. צפצוף המתלווה לדיבור בטלפון הוא תופעה מוכרת, ונובע מ"משוב אקוסטי" הנוצר כתוצאה מקירוב אפרכסת הטלפון למכשיר השמיעה. ישנן דרכים שונות לפתור את הבעיה, הכוללות כיוון של מכשיר השמיעה, הגדרת תכנית ייעודית במכשיר השמיעה לדיבור בטלפון, שימוש באביזר עזר המזרים את הדיבור מהטלפון אל מכשירי השמיעה בתקשורת אלחוטית דיגיטלית או באמצעות לולאת השראה. הפתרון המתאים ביותר במקרה שלך תלוי בדגם מכשיר השמיעה, תכונותיו הספציפיות ונכונותך להשתמש באביזרים נוספים. כדאי שתפנה למכון בו הותאמו לך המכשירים למציאת הפתרון המתאים ביותר. עד אז, אתה יכול לנסות להרחיק מעט את אפרכסת הטלפון ממכשיר השמיעה בעת השיחה, לשנות את זווית החזקתה או להוריד מעט את ההגברה באמצעות ווסת עוצמה אם ישנו כזה. בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה