בדיקת שמיעה תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/05/2014 | 06:23 | מאת: מירב

הבן שלי עבר בדיקת שמיעה והערכים. RT תדרים ביניים 35-40 תדרים נמוכים 50 והLT גם תדרים ביניים 40 תדרים נמוכים 50 מה זה אומר?

שלום מירב, לא ניתן לתת תשובה מלאה לגבי מצב השמיעה של בנך על סמך התוצאות המאד חלקיות שסיפקת. חשוב לדעת איך נערכה הבדיקה - בחדר אטום דרך רמקולים או דרך אוזניות? האם נבדקו ספי הולכת עצם? באיזה סוג גירוי השתמשו? מה מצב האוזניים לפי בדיקת רופא אאג? מה הייתה מידת שיתוף הפעולה בבדיקה? עקרונית, התוצאות שהתקבלו מעידות על ליקוי שמיעה קל - בינוני, אך לא ניתן לדעת אם מדובר בליקוי הולכתי, עצבי או מעורב. אני ממליצה לך לגשת עם הבדיקה לרופא אאג להמשך בירור ובדיקה.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה