ביטוח

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

16/02/2014 | 06:08 | מאת: שרונה

שלום, לאבי יש מכשירי שמיעה חדשים שעלו המוןןןן האם ידוע לכם האם ניתן לבטח אותם "כל הסיכונים" (גם כנגד אובדן) והיכן? תודה

16/02/2014 | 09:26 | מאת: תמר גלבגיסר

שרונה שלום, בהחלט ניתן ומומלץ לבטח את המכשירים כנגד אובדן ונזק מוחלט. ישנם מספר סוכני ביטוח שמציעים את השירות (תוכלי לאתרם באמצעות חיפוש פשוט ברשת) ובנוסף, אם יש לאביך ביטוח רכוש בביתו, הרי שבמקרים רבים ניתן להוסיף (בתשלום) את מכשירי השמיעה לביטוח זה. במקרה כזה רק חשוב לוודא שהכיסוי פועל גם כשהמכשירים מחוץ לבית. בברכה, תמר גלבגיסר

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה