מכשירי שמיעה עם מיסוך

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

31/01/2014 | 15:02 | מאת: ברטינה

אני סובלת מטינטון כמעת 3 חודשים ,בהסדר עם קופת חולים קיבלתי 2 הצעות לשני מכשירים widex glear330 וsiemens pure carate 301 העלות דומה כל יועץ אומר שמכשיר שלו יותר איכותי נכון שזה מאוד אישי אבל איך אםשר להחליט על סמך איזה נתונים? בתודה מראש. mmm

02/02/2014 | 10:02 | מאת: תמר גלבגיסר

ברטינה שלום, אכן לעיתים ההחלטה קשה...בהחלט ייתכן ששני המכשירים שהוצעו לך טובים (אני מכירה את מכשיר ה-WIDEX שהוצע לך והוא מצוין!) ולכן צריך לקחת החלטה על סמך משתנים נוספים שלעיתים הם לא פחות חשובים מאיכות המכשיר: המקצועיות והזמינות של קלינאי התקשורת שהמליץ לך על המכשירים, איכות השירות שניתנת במכון השמיעה, הקירבה למקום המגורים שלך וכן ההתרשמות הכללית שלך ממכון השמיעה. וספציפית לגבי מכשיר ה-Clear 330: הוא מכיל תכניות האזנה מיוחדות שנקראות ZEN. תכניות אלה מפיקות צלילים מרגיעים, העשויים להפחית את רמת המתח הכרוך בטינטון המטריד אותך ולסייע במיסוך צלילי הטינטון. את מוזמנת לקרוא עוד בנושא באתר החברה: http://www.widex.com/en/hearing/hearing/tinnitus/widex-zen-therapy/ בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה