אוזן סתומה ובעיות אף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/08/2016 | 16:45 | מאת: קרני

שלום השאלה שלי קצת מורכבת אני פונה אלייך לאחר שהתייעצתי עם מספר רופאים ללא פיתרון.. לפני כעשרה חודשים קיבלתי התקף ורטיגו ומאז יש לי כל הזמן תחושה של חום באוזן ותחושה של משהו מציק אטימות באוזן אין ירידה בשמיעה אין נוזלים בדיקת mri שללה אקוסטיק נוירומה ואין פיתרון לבעיה לאחרונה יש לי תחושה של ריח לא נעים מהאף וקצת שורף לי . לציין כי בדיקת ct העלתה כי יש לי פוליפים באף אבל האאג לא התייחס לממצא . האם יש קשר בין תחושת הריח באף לאוז?? מיואשת !! למה האוזן אטומה??תןדה

שלום, לפני כעשרה חודשים קיבלת התקף ורטיגו ומאז יש לך כל הזמן תחושה של חום באוזן ותחושה של משהו מציק ואטימות באוזן. אין ירידה בשמיעה אין נוזלים. בדיקת mri שללה אקוסטיק נוירומה ואין פיתרון לבעיה . לאחרונה יש לך תחושה של ריח לא נעים מהאף וקצת שורף לציין כי בדיקת ct העלתה כי יש לך פוליפים באף אבל האאג לא התייחס לממצא . כן, יש קשר בין תחושת הריח באף לאוזן. יש מקום גם לבדיקת שמיעה וטימפנומטריה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים