סיטי מערות האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

13/01/2016 | 22:59 | מאת: קינן

קונכה תחתונה:סימטרית קונכה אמצעית:שינויים של concheae bullosa סינוסים מקסילריים-סימטרים מפותחים היטב. מצב לאחר fess דו צדדי. עיבוי רירית פוליפ וידי דו צדדי. מלאות בתאי הלר יותר מימין. סינוסים ספנואידלים, סינוסים פרונטלים מאווררים. גבולות גרמים תקניים.

שלום, קונכה אמצעית:שינויים של concheae bullosa סינוסים מקסילריים-סימטרים מפותחים היטב. מצב לאחר fess דו צדדי. עיבוי רירית פוליפואידי דו צדדי. מלאות בתאי הלר יותר מימין. סינוסים ספנואידלים, סינוסים פרונטלים מאווררים. הצילום מדגים מצב אחרי ניתוח עם רירית מעובה בחלק מהתאים דורש מעקב

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים