סינוסיטיס והריון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/12/2015 | 20:12 | מאת: mor

כבת על צד ימין הוא שיעול נבחני וכאשר יל צד שמאל שיעול ליחתי. כמו כן נזלת וכאבי גרון. לפני כמה ימים השיעול פחת משמעותי אך החלו לי כאבי שיניים וראש ונזלת מוגלתית ודמית )חומה ורודה( מנחיר אחד. רופא אף אוזן גרון אמר שזה סינוסיטיס ונתן לי אנטיביוטיקה מוקסיפן שאיני לקחתי כי מצבי השתפר וכאבי הראש הפסיקו לחלוטין. כית יש לי נזלת מסריחה מוגלתית ומנחיר אחד רק נזלת חומה ורודה ודמית כ 4 ימים כמו כן אני מזיעה בלילה אך אין לי חום. האם זה יכול להיות תסמונת ונגר. ?

שלום, לפני כמה ימים השיעול פחת אך החלו לי כאבי שיניים וראש ונזלת מוגלתית ודמית מנחיר אחד. רופא אף אוזן גרון אמר שזה סינוסיטיס ונתן לך אנטיביוטיקה מוקסיפן . בהמשך המצב השתפר וכאבי הראש הפסיקו לחלוטין. כית יש לך נזלת מסריחה מוגלתית ומנחיר אחד רק נזלת חומה ורודה ודמית . הכל יתכן אולם ראשית יש לכוון לדברים השכיחים, סינוסיטיס שעדין נמשכת ויש לטפל אולי במשהו יותר רחב. ממליץ לפנות שוב לרופא אף אוזן גרון לבדיקה וטיפול בהתאם. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים