פעינוח סי טי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/11/2015 | 08:51 | מאת: קרן

שלום רב, עברתי תצלום מערות אף פנים עד שני מבטים ונמצאה עכירות לא שלמה בסינוס פרונטלי התעבות קלה של רירית במערת הלסת הימנית ביום 9.11.2015 החל טיפול באוגמנטין למשך 7 ימים. לאחר שהאוזנים המשיכו להיות "סתומות" והיה כאב /לחץ בצד הימני של הראש מעל האוזן החל הרופא בטיפול בזינת 10 ימים . ביום 19.11.2015 עברתי סי טי ממצא של סינוסים תקינים קיימת שטיה של מחיצת האף לצד ימין אוורור תקין של כל הסינוסים ללא עיבוי רירית קונכיות האף מעובות. אין עדות לסינוסים. המפענח ציין מלאות פוליפואידית ניכרת הודגמה בגג הנאזופרינקס - היפרטרופיה לימפואידית יש צורך בהמשך בירור - מה זה אומר. האם חס וחלילה מדובר על גידולים?

שלום, צלום מערות אף - נמצאה עכירות לא שלמה בסינוס פרונטלי התעבות קלה של רירית במערת הלסת הימנית. קבלת טיפול באוגמנטין למשך 7 ימים. לאחר שהאוזנים המשיכו להיות "סתומות" והיה כאב /לחץ בצד הימני של הראש מעל האוזן קבלת בזינט 10 ימים . ביום 19.11.2015 עברת סי טי - ממצא של סינוסים תקינים קיימת סטיה של מחיצת האף לצד ימין אוורור תקין של כל הסינוסים ללא עיבוי רירית קונכיות האף מעובות. אין עדות לסינוסים. המפענח ציין מלאות פוליפואידית ניכרת הודגמה בגג הנאזופרינקס - היפרטרופיה לימפואידית יש צורך בהמשך בירור - זה אומר כי הסינוסים מאוררים אך יש ממצא בלוע האפי הדורש הסתכלות ובדיקה הבדיקה היא עם סיב אופטי. לא ניתן להגיד כלום כי צריך לבדוק יחד עם הCT בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים