לאחר ניתוח smr וקונכיות fess

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/08/2015 | 15:07 | מאת: דניאל

שלום, אני בן 25 לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוחים המצויינים בכותרת. לאחר שבוע החל לי דימום מאסיבי והנושא טופל על ידי המנתח. השאלה שלי היא כזו: מתי אוכל לחזור לקיים יחסי מין מאז הניתוח והאם הדימום מעכב את זה? אשמח לתשובה תודה

שלום, לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח SMR FESS . לאחר שבוע החל דימום והנושא טופל על ידי המנתח. לשאלתך:לגבי מתי אפשר לקיים יחסי מין אחרי הניתוח, כמובן שהכי טוב לשאול את המנתח שלך. בכל מקרה אם עברו 3 שבועות מאז הדימום שטופל ואין יותר שום דימום, ניתן לחזור ליחסי מין כ3 שבועות אחרי הטיפול בדימום. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים