פענוח סיטי סינוסים דחוף לי בבקשה!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/05/2015 | 20:06 | מאת: אני

שלום רב בעקבות כאבי ראש שנמשכים כבר חודשיים ולאחר טיפול אנטיביוטי וכן טיפול נגד אלרגיה לאחר שאובחן סינוסיטיס, נשלחי לסיטי. אשמח לאבחון שלך לאור התוצאות הנל- תת התפתחות של הסינוסים הפרונטאלים דוצ עיבוי רירית קל בסינוס הספנואידלי מימין עיבוי רירית של הקונכות התחתונות של האף עיבוי רירית הנאזופרינקס אשמח להמלצה שלך איך להפטר מהכאב ראש שמופיע בעיקר ברקה השמאלית המון תודה

שלום רב בעקבות כאבי ראש שנמשכים חודשיים ולאחר שאובחן סינוסיטיס, בוצע סי. טי. התוצאות : תת התפתחות של הסינוסים הפרונטאלים דוצ עיבוי רירית קל בסינוס הספנואידלי מימין עיבוי רירית של הקונכות התחתונות של האף עיבוי רירית הנאזופרינקס לפי הכתוב אין פרטים לגבי יתר הסינוסים, אך לא נשמע כי יש בעיה רצינית בסינוסים. יתכן והייתה סינוסיטיס שכעת בהבראה. יתכן וכאב הראש עקב בעיה אחרת. אם הכאב לא משתפר, ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון מלאה שוב וכן בדיקה נוירולוגית. בברכה

שלום, בעקבות כאבי ראש שנמשכים כבר חודשיים ולאחר טיפול אנטיביוטי וטיפול נגד אלרגיה לאחר שאובחן סינוסיטיס, בוצע סיטי. תת התפתחות של הסינוסים הפרונטאלים דוצ עיבוי רירית קל בסינוס הספנואידלי מימין עיבוי רירית של הקונכות התחתונות של האף עיבוי רירית הנאזופרינקס מדובר בסימנים בסי טי לסינוסיטיס כרונית אך צריך להתאים זאת לבדיקה הקלינית שלך אצל רופא אף אוזן וגרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים