פרופ' ברוורמן,פונה אליך בהמשך לפנייתי מיום 16/6

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/06/2014 | 19:38 | מאת: אפרת

היום עברתי בדיקה בבית חולים במרפאת א.א.ג.בדיקה ע"י צינור דק שהוכנס לאף .הרופא אמר ליכי לא ניתן לעשות דבר מאחר שכרתו שאין לי רירית.הטיפול שניתן הוא רק בכדי להקל מעט אך לא ניתן לתיקון.בתוכן הייעוץ כתב:מעברה סינוסים כרוניים.ב 2003 עברה ניתוח FESS. אף קרוסטות מימין.FO מעבר אוויר טוב סינוסים פתוחים קרוסטות מימין ללא נזלת נראית לעין.נצפתה צלקת. אשמח להסבר הנכתב בייעוץ.בנוסף האם לדעתך זה קרה לאחר ניתוח FESS שעברתי בשנת 2003 או סביר יותר כשעברתי ניתוח לפני5 שנים להסרת פוליפ במיתרי הקול?? אשמח ואודה לך על תגובתך.

שלום, עברת בדיקה בבית חולים במרפאת א.א.ג. בדיקה עם סיב אופטי. הרופא אמר לך שלא ניתן לעשות דבר מאחר שאין לך רירית. הטיפול שניתן הוא רק בכדי להקל מעט אך לא ניתן לתיקון. לפי הבדיקה: FO מעבר אוויר טוב סינוסים פתוחים קרוסטות מימין ללא נזלת נראית לעין.נצפתה צלקת. הכוונה היא שהסינוסים נראים פתוחים ומאוורים לפי דעת הרופא. אולי יש מקום ל CT סינוסים. ניתוח להסרת פוליפ במיתרי הקול- לר קשור. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים