לחץ בתוך ארובות העיניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/03/2014 | 22:29 | מאת: רוני

היי.. אתמול בבוקר התחיל אצלי לחץ חזק בתוך 2 ארובות העיניים באופן שווה ולחץ מתחת לגבות. כל תזוזה פתאומית של העיניים כואבת והסתכלות למעלה כואבת. עד הצהריים הכאב התפתח למיגרנה שכללה כאב ראש קידמי חזק ורגישות לאור ורעש. חשוב להגיד שלקחתי אופטלגין והוא לא השפיע. הכאב המשיך גם היום (יום שני ברציפות). בעבר סבלתי מסינוסיטיס כל 3 חודשים אבל כבר שנה שלא סבלתי מכך ובנוסף, אין לי כאבי פנים או כאבים שמזכירים את הכאבים המוכרים לי מסינוסיטיס. אצליח להגיע לרופא שלי רק ביום רביעי, אבל הכאב כרגע בלתי נסבל ומונע ממני ריכוז בלימודים. ממה זה יכול להיגרם? אגב... אני לוקחת כרגע אנטיביוטיקה (זינט) לטיפול בדלקת בדרכי השתן. האם יש קשר? תודה, רוני

שלום, התחיל אצלך לחץ חזק בתוך 2 ארובות העיניים באופן שווה ולחץ מתחת לגבות. כל תזוזה פתאומית של העיניים כואבת. הכאב התפתח למיגרנה עם כאב ראש קידמי חזק ורגישות לאור ורעש. אופטלגין לא השפיע. בעבר סבלת מסינוסיטיס כל 3 חודשים אבל כבר שנה שלא סבלת מכך. את לוקחת אנטיביוטיקה (זינט) וזה מכסה כעקרון סינוסיטיס. האפשרויות הן- סינוסיטיס, מיגרנה או כאב מסיבה אחרת כמו יתר לךץ דם ... ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון או נוירולוג אם אין הטבה עם האנטיביוטיקה . בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים