סינוסיטיס ספנוידאלית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/05/2020 | 00:19 | מאת: סינוסיטיס ספינואידלית

שלום , אחרי שפעת ודלקת גרון - כחודש אחרי בערך כולל דלקת מערות פנים, התחילו כאבי ראש ברמת שרפה אובחנה בmri מלאות בסינוס סיפונידאלי מימין, טיפול של אוגמנטין ל7 ימים שלא עזר לכאבים ואחריו זינת ופלגיל לעשרה ימים היה שיפור משמעותי וגם בסיטי ראו נסיגה עדיין עיבוי רירית ללא האדרה אבל הבדל משמועתי מmri ( אחרי שראו נסיגה קיבלתי 10 ימים זינט שילוב עם פלגיל) עכשיו אחרי שסיימתי טיפול הכול חוזר הכאבי ראש חזקים שוב רעידות בחילות מה זה אומר?! האם הדלקת מתחדשת? האם נשארו שאריות? האנטיביוטיקה לא השפיעה? כי כן חוויתח הטבה כמעט מלאה איך זה חזר תוך שבוע שוב?! והאם אני בסכנה ?!

12/05/2020 | 00:22 | מאת: עוד משהו

אין לי בכלל נזלת מוגלתית ובכלל אין לי נזלת אם אני עושה שטיפות עם מי מלח יוצא לי נוסל שקוף קצת צמיגי וליחה שקופה , קיבלתי גם סטרונאז פעמיים ביום ... וגם בדיקת אנדוסקופ לא הראתה שום הפרשה מוגלתית ...

שלום , אחרי שפעת ודלקת גרון - כחודש אחרי בערך כולל דלקת מערות פנים, התחילו כאבי ראש - אובחנה בmri מלאות בסינוס ספנואידאלי מימין, טיפול של אוגמנטין ל7 ימים שלא עזר לכאבים ואחריו זינת ופלגיל לעשרה ימים היה שיפור משמעותי וגם בסיטי ראו נסיגה עדיין עיבוי רירית ללא האדרה אבל הבדל משמועתי מmri . עכשיו הכול חוזר הכאבי ראש חזקים שוב . כנראה הדלקת מתחדשת. בספנואידיטיס לעיתים נותנים אנטיביוטיקה IV בוריד באשפוז. הייתי ממליץ לפנות שוב לרופא שלך לבדוק מה קורה ולטפל בהתאם. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים