ניתוח להרחבת תעלת השמע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/04/2020 | 21:36 | מאת: נמרוד

שלום פרופ עברתי לפני חודש ניתוח להרחבת תעלת השמע בעקבות קושי בהשוואת לחצים. מרגישה שהשמיעה טובה, ללא לחץ כמעט באוזנים אך עדיין תחושה של רטיבות בתוך האוזן. האם זה תקין? אמור להשתפר? לא נערכה לי ביקורת בגלל הקורונה

שלום ' עברת לפני חודש ניתוח להרחבת תעלת השמע בעקבות קושי בהשוואת לחצים. t, מרגישה שהשמיעה טובה, ללא לחץ כמעט באוזנים אך עדיין תחושה של רטיבות בתוך האוזן. לא ברור מה הכוונה רטיבות? האם בתעלה? ממליץ על בקורת אצל הרופא המנתח למרות המצב. זו רק בדיקה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים