תוצאות Ct ראש ומערות פנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

31/12/2019 | 14:15 | מאת: עדי

שלום רב, קיבלתי מכתב לגבי תוצאות CT ראש ומערות פנים שעשיתי לאחר כאב ראש חריף ולחץ בראש ללא הפסקה במשך שבועיים ולאחר שנטלתי אוגמנטין במשך שבוע. במכתב היה כתוב כך: מרכיבי הגומה האחורית ללא סטיות מעבר קרניו צרביקלי תקין קו האמצע שמור מערכת החדרים סימטרית ללא עדות לאפקט מסה ללא עדות לדמם תוך גולגולתי עיבוי ריריות קל במעבה הלסת דו צדדי עיבוי ריריות קל בחלק מתאי האתמואיד OMC הודגמו פתוחים דו צדדי סטייה של מחיצת האף המבנה הגרמי שמור אשמח להבין אם הכול תקין ואם לא אז מה בדיוק. יש לציין כי עשיתי את הבדיקה ללא הזרקת חומר ניגוד. כך רשמה בהפניה הרופאה שלי, אולי כי אני סובלת מאלרגיה אסמתית. אשמח גם להבין מה ההבדל בין בדיקה ללא חומר ניגוד לעם חומר והאם יש משהו שלא יכולים לראות ללא החומר?

שלום , תוצאות CT ראש ומערות פנים לאחר כאב ראש חריף ולחץ בראש ללא הפסקה במשך שבועיים ולאחר שנטלתי אוגמנטין במשך שבוע. עיבוי ריריות קל במערות הלסת דו צדדי עיבוי ריריות קל בחלק מתאי האתמואיד OMC הודגמו פתוחים דו צדדי. סטייה של מחיצת האף. המבנה הגרמי שמור הרושם כי המוח תקין והממצאים בסינוסים קלים- נזלת אלרגית? בדיקה עם חומר ניגוד מדגימה כלי דם. ממליץ להראות את הבדיקה לרופא שהפנה אותך לבדיקה זו. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים