ליחה מציקה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

20/08/2019 | 15:32 | מאת: Lirani

לפני 3 חודשים חליתי בוירוס שגרם לשיעולים וכאב גרון, לקח חודשיים עד שהשיעול נעלם לגמרי ונשארה לי ליחה צמיגית ומציקה בגרון. אני מרגישה כל הזמן נטיה להוציא אותה החוצה כיוון שהיא מציקה לי וזה לא נעלם. הליחה שקופה ובוצעה בדיקת כיח שהתוצאה היתה שהתקבל רוק. הייתי אצל רופאת משפחה ואאג שאמרו שהכל תקין נבדק סינוסיטיס ויצא שלילי. איך ניתן לעצור את הליחה הצמיגית והמציקה הזו?

20/08/2019 | 15:53 | מאת: Lirani

אני בת 35, לא מעשנת

שלום, לפני 3 חודשים חלית בוירוס שגרם לשיעולים וכאב גרון, לקח חודשיים עד שהשיעול נעלם לגמרי ונשארה ליחה צמיגית ומציקה בגרון. הליחה שקופה ובוצעה בדיקת כיח שהתוצאה היתה שהתקבל רוק. רופאת משפחה ואאג אמרו שהכל תקין נבדק סינוסיטיס- יצא שלילי. הייתי מנסה טיפול בסירן- חומר מפרק ליחה. ניתן לשקול שימוש בסינוקליר- תרופה טבעית. כמובן לאחר בדיקת א א גרון ששלל מחלה חריפה אחרת. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים